S.N.A. wil Snel naar Alkmaar

Afdrukken
S.N.A. betekent Spel Na Arbeid, maar na de oorwassing tegen de uitgesproken titelfavoriet Constant Charlois kon eerder een andere betekenis aan de clubnaam gegeven worden: Snel naar Alkmaar, naar het Waagplein om de kater van de zaterdagmiddag weg te drinken en te vervangen voor een echte kater op de zondag in de wetenschap dat je daar tenminste nog een paar uur plezier voor hebt gehad.

De Rotterdamse opponent heeft de maand september uitgekozen om de beste Noord-Hollandse damteams terecht te wijzen. Nadat twee weken geleden al DC Zaanstreek met 17-3 werd vernederd, ruimden de Heerhugowaardse dammers van S.N.A. afgelopen zaterdag na het 4-16 verlies met gebogen hoofden de borden en damstenen op.
Slechts vier remises viel S.N.A. ten deel. Die werden gescoord door Vitalia Doumesh, Sierd van Randen, Jan Groeneweg en Guido Verhagen.

N.B.1 Bovenstaand verslag staat in het Noord-Hollands dagblad van maandag1 oktober.

N.B. 2 Het tweede team van S.N.A. zorgde voor een verrassende overwinning tegen de reserves van De Kroonschijf DEZ. Het werd 11-9 voor de thuisclub. De drie jongste spelers van dit team t.w. Luca Smit, Mick Boudens en Sander Gosselaar bogen met hun overwinningen een 2-0 achterstand om in een 6-2 voorsprong. Heel mooi gedaan !!!