Marjory Feyt en Matheo Boxum kampioen van Nederland !!!

Afdrukken

Marjory Feyt en Matheo Boxum zijn zaterdagmiddag kampioen van Nederland geworden. Marjory Feyt werd kampioene bij de pupillen meisjes en Matheo prolongeerde zijn titel bij de welpen algemeen. Van harte gefeliciteerd !!!

Marjory heeft het grootste gedeelte van het toernooi in de topdrie van het klassement gestaan en zij heeft op knappe wijze de titel gepakt. Zij scoorde 12 punten uit 8 wedstrijden. Puck Boudens was het enige meisje van de top van het klassement dat haar laatste partijtje wist te winnen waardoor zij met 11 punten opschoof naar de tweede plaats in het klassement. (Puck haalde haar eerste damdiploma bij mijn damschool). Daria Shulepova pakte door haar remise in haar laatste partijtje de derde prijs. Eveneens met 11 punten. Ook Demi Peters scoorde na een goed gespeeld toernooi 11 punten maar zij werd op basis van weerstandspunten als vierde geklasseerd.

IMG 0844

Op de foto: Puck Boudens met haar gewonnen beker.

Bij de categorie welpen algemeen was Matheo Boxum superieur. Hij scoorde maar liefst 17 punten uit 9 partijtjes. Geweldig gedaan !!! Op de tweede plaats eindigde Siebe Kortleven met 13 punten terwijl Alexei Ovsyanko met 12 punten op de derde plaats eindigde. Zie voor de eindklasseringen van deze twee jeugdtoernooien www.kndb.nl Damclub HDC uit Hoogeveen tekende voor een vlekkeloze organisatie.